Particulieren en zakelijke instellingen zien graag dat dakwerken in vertrouwen verantwoord worden uitgevoerd terwijl het aannemers-bedrijf een strak geregisseerde op weersomstandigheden anticiperende samenwerking zoekt zodat taken van de dakdekker naadloos aansluiten op die van andere toeleveranciers in de bouwkolom. Voor klus- en onderhoud bedrijven (met name ook de ZZP ondernemingen) betekent onze discipline een extra kans op timmer- en onderhoudswerk bij gezamenlijke uitvoering van bijvoorbeeld het vernieuwen van een pannendak.

Loodgieters bedrijven beheersen vele facetten van onderhoud aan, in en op panden maar dakwerk blijkt vaak in de praktijk een zodanig specialistische discipline dat dit ook wel -al of niet in samenwerking- wordt uitbesteed aan dakspecialisten.

Vastgoed beheerders en VVE administratiekantoren zien bij dakwerk graag een ruim traject van informatie, intensieve begeleiding en financiële planning omreden dat keuzes door meerdere Verenigde Eigenaren moeten worden ondersteund.

Alle opdrachtgevers hebben gemeen bij Bubberman dakbedekking aanspraak te mogen maken op deugdelijke en betrouwbare dakservice. En het kan altijd een keer fout gaan, het voordeel van ons is dat wij het altijd oplossen en u pas het laatste gedeelte betaald als u tevreden bent.