Dakreparatie

Onderhoud van u dak is belangrijk voor alle soorten daken, of het nu gaat om een oud huis of om een nieuwbouwwoning. Wij renoveren het voor u!

Daken krijgen veel te verduren en worden door niets beschermd tegen storm, regen, sneeuw en andere weersinvloeden.

Door te kiezen voor dakbedekking van een goeie kwaliteit investeert u in de levensduur van uw dak, het kan altijd voorkomen dat er toch schade ontstaat. Door kleine beschadigingen aan het dak die gelijk worden ontdekt en gerepareerd, wordt er gezorgd voor het voorkomen van een lekkage. Maar een dakrenovatie moet u niet te lang uitstellen, zeker wanneer het weer slechter wordt.

Bij het uitvoeren van een dakreparatie (bijvoorbeeld het verhelpen van een daklekkage) dient er een dakinspectie uitgevoerd te worden.

Inventariseren bij daklekkage levert informatie op over zaken als waar lekt het, wanneer lekt het, heeft het al eerder gelekt op dezelfde plaats, lekt het echt water of ontstaat er alleen een vochtplek, wat voor type dak betreft het, waar bestaat de waterkerende- of waterdichte laag uit, wat is de opbouw van het dak (van binnen naar buiten), is het dak veilig bereikbaar (hetzij van binnen uit hetzij van buitenaf), bestaan er nog andere risico’s ten aanzien van veiligheid.

Dit zijn de vragen die ons helpen om te kijken wat het probleem en het beste oplossing daarbij zijn. Hierdoor kunnen we u het beste helpen met u probleem.

Als u door ons u dakreparatie uitgevoerd wilt hebben vul het Contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Voor spoedeisende zaken zoals het snel verhelpen van daklekkage kunt u ons bereiken via 070-3905952

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Werkplaats

Onze werkplaats, showroom en kantoor zijn gevestigd op de Frijdastraat 24C te Rijswijk, graag voor een bezoek even bellen.

24-uurs service

Een lekkage ontdekt? Bel ons zodat wij de lekkage binnen 24-uur kunnen oplossen voor u! Bang voor hoge kosten? Niet bij ons, wij brengen geen voorrijkosten in rekening en worden de kosten vooraf met u besproken. Of u nu s'nachts wakker wordt of in het weekend iets ontdekt, wij zijn altijd 24-uur bereikbaar op 070-390 59 52.