Dak inspectie

Inzicht in de status van uw dak en de aanwezige dakbedekking

Een dak inspectie kan veel inzicht geven over de status van een dak en de aanwezige dakbedekking. Hierbij kijken we naar de volgende dingen:  dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Aan de hand daarvan stellen wij een advies op, bijvoorbeeld of er een dakonderhoud of dakrenovatie nodig is en of er dakreparaties moeten worden uitgevoerd.

Mochten er werkzaamheden nodig zijn en wilt u die uitvoeren dan maken wij een uitgebreidde offerte voor u. Deze offerte bestaat uit een uitgebreidde omschrijving van onze bevindingen en een omschrijving van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Het voorkomen van daklekkages kan onder andere worden bereikt door:

1. Regelmatig uitvoeren van dakinspectie, reiniging en onderhoud.

2. Tijdig renoveren en/of vernieuwen van het dakbedekking met daaraan gekoppeld (verzekerde) dak garantie voor de duur van minimaal 10 jaar, in overleg met u. 

Als blijkt dat er na het verhelpen van een daklekkage er geen of weinig inzicht is in de status van het dak, informeren wij u mondeling daarover. In overleg bieden wij de mogelijkheid van een uitgebreid dakrapport (met foto-reportage) gebaseerd op een algeheel onderzoek naar de status van het dak. Het dakrapport kan tips (dak advies) bevatten ter verbetering van de prestatie(s) van het dak of aanbevelingen bevatten voor onderhoud, regelmatige reiniging en/of inspectie. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen we zo voorkomen.

Als u door ons u dakreparatie uitgevoerd wilt hebben vul het Contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Voor spoedeisende zaken zoals het snel verhelpen van daklekkage kunt u ons bereiken via 070-3905952

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Werkplaats

Onze werkplaats, showroom en kantoor zijn gevestigd op de Frijdastraat 24C te Rijswijk, graag voor een bezoek even bellen.

24-uurs service

Een lekkage ontdekt? Bel ons zodat wij de lekkage binnen 24-uur kunnen oplossen voor u! Bang voor hoge kosten? Niet bij ons, wij brengen geen voorrijkosten in rekening en worden de kosten vooraf met u besproken. Of u nu s'nachts wakker wordt of in het weekend iets ontdekt, wij zijn altijd 24-uur bereikbaar op 070-390 59 52.