Wie zijn wij?

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf dat meer dan 25 jaar zelfstandig werkzaamheden uitvoert aan vele typen daken, dit voornamelijk in de regio Haaglanden.

Alles wat te maken heeft met het dak van uw huis/pand daarbij kunnen wij u ons hulp aanbieden. U kunt een beroep doen op onze dakspecialisten voor de uitvoering van alle soorten dakwerk (reparatie, renovatie en vernieuwing) aan elk type dakbedekking zoals dakpannen (pannendaken), dakleien (natuur leien en kunststof leien), alle typen zinken en koperen bedekkingen (bijvoorbeeld op balkons, dakkapellen, goten e.d.), lood bewerkingen (voetlood, lood loketten e.d.), bitumineuze dakbedekking, shingles (bitumen dakleien) en isolatie.
Wij streven voortdurend naar optimale kwaliteit waar het gaat om vakkennis, materiaal, samenwerking en natuurlijk onze medewerkers. Onze afspraken zijn vrijblijvend en uiteraard geven wij u het beste advies en maken wij een offerte met een prijsopgave. Pas als u akkoord gaat met de offerte zullen de kosten worden berekend. Alle benodigde werkzaamheden worden in overleg met u uitgevoerd, en daarnaast wordt er specifiek vermeld op welke onderdeel u hoeveel jaar garantie heeft.

Werkwijze

Particulieren en zakelijke instellingen zien graag dat dakwerken in vertrouwen verantwoord worden uitgevoerd terwijl het aannemers-bedrijf een strak geregisseerde op weersomstandigheden anticiperende samenwerking zoekt zodat taken van de dakdekker naadloos aansluiten op die van andere toeleveranciers in de bouwkolom. Voor klus- en onderhoud bedrijven (met name ook de ZZP ondernemingen) betekent onze discipline een extra kans op timmer- en onderhoudswerk bij gezamenlijke uitvoering van bijvoorbeeld het vernieuwen van een pannendak.
Loodgieters bedrijven beheersen vele facetten van onderhoud aan, in en op panden maar dakwerk blijkt vaak in de praktijk een zodanig specialistische discipline dat dit ook wel -al of niet in samenwerking- wordt uitbesteed aan dakspecialisten.
Vastgoed beheerders en VVE administratiekantoren zien bij dakwerk graag een ruim traject van informatie, intensieve begeleiding en financiële planning omreden dat keuzes door meerdere Verenigde Eigenaren moeten worden ondersteund.
Alle opdrachtgevers hebben gemeen bij Bubberman dakbedekking aanspraak te mogen maken op deugdelijke en betrouwbare dakservice. En het kan altijd een keer fout gaan, het voordeel van ons is dat wij het altijd oplossen en u pas het laatste gedeelte betaald als u tevreden bent.

24 -uursservice

Een lekkage ontdekt? Bel ons zodat wij de lekkage binnen 24 -uur kunnen oplossen voor u! Bang voor hoge kosten? Niet bij ons ,wij brengen geen voorrijkosten in rekening en worden de kosten vooraf met u besproken.

Contact ons