Hellende daken

Het hellende dak is 1 van de meest voorkomende dakvormen in de architectuur. Hellende daken zijn altijd al een vertrouwd dakvorm geweest. Hellende daken worden nog steeds vaak gebruikt en aangelegd. Hellende daken heb je natuurlijk in heel veel verschillende soorten. Omdat er op een hellend dak (vlak) geen water kan blijven staan en het water normaal van hoog naar laag loopt kan een goede dekking al een waterkerende werking opleveren.

Bekende (traditionele) materialen voor goeie dekking op hellende daken zijn bijvoorbeeld dakpannen (in vele modellen, typen en kleuren verkrijgbaar), natuur leien, houten dakspanen, zinken en/of koperen plaat materialen, riet, bitumen leien (shingles) en bitumen rollen materialen welke dan worden toegepast.

Verschillende variaties

Verschillende variaties op de traditionele materialen zijn bijvoorbeeld metalen dakpannen (zeer licht in gewicht), kunststof leien (bijna niet van natuur leien te onderscheiden), kunststoffen rollen materialen en nog vele andere materialen welke een deugdelijke dekking of gesloten membraan dekking mogelijk maken.

 

Hoe u uw pand ook wilt laten, een hellend dak is altijd geschikt. Het is wel van belang om uw dak er goed uit te laten zien en de met de veiligheid van iedereen rekening te houden. Wij zijn in staat om vakkundig en professioneel uw hellende dak te bedekken met dakpannen van de natuurlijk goeie kwaliteit. Deze dakpannen zijn geschikt voor een brandveilige verwerking en dus ideaal voor uw en anderen hun veiligheid, en het voeldoet natuurlijk aan de strenge eisen en regels die te maken hebben met brandveiligheid. Ook voor loodwerk, zinkwerk, waterafvoeren en VELUX dakramen kunt u bij ons terecht.

24 -uursservice

Een lekkage ontdekt? Bel ons zodat wij de lekkage binnen 24 -uur kunnen oplossen voor u! Bang voor hoge kosten? Niet bij ons ,wij brengen geen voorrijkosten in rekening en worden de kosten vooraf met u besproken.

Contact ons