Onderdeel dakreparatie

Onderhoud van u dak is belangrijk voor alle soorten daken, of het nu gaat om een oud huis of om een nieuwbouwwoning. Wij renoveren het voor u!

Daken krijgen veel te verduren en worden door niets beschermd tegen storm, regen, sneeuw en andere weersinvloeden. Door te kiezen voor dakbedekking van een goeie kwaliteit investeert u in de levensduur van uw dak, het kan altijd voorkomen dat er toch schade ontstaat. Door kleine beschadigingen aan het dak die gelijk worden ontdekt en gerepareert, wordt er gezorgd voor het voorkomen van een lekkage. Maar, een dakrenovatie moet u niet te lang uitstellen, zeker wanneer het weer slechter wordt.

Dakreparatie

Bij het uitvoeren van een dakreparatie (bijvoorbeeld het verhelpen van een daklekkage) dient een dakcontrole te worden uitgevoerd.

 

Inventariseren bij daklekkage levert informatie op over zaken als waar lekt het, wanneer lekt het, heeft het al eerder gelekt op dezelfde plaats, lekt het echt water of ontstaat er alleen een vochtplek, wat voor type dak betreft het, waar bestaat de waterkerende- of waterdichte laag uit, wat is de opbouw van het dak (van binnen naar buiten), is het dak veilig bereikbaar (hetzij van binnen uit hetzij van buitenaf), bestaan er nog andere risico’s ten aanzien van veiligheid, is er indien nodig elektriciteit voor handen en kan belanghebbende ten tijde van de inventarisatie aanwezig zijn.

 

Dit zijn de vragen die ons helpen om te kijken wat het probleem en het beste oplossing daarbij zijn. Hierdoor kunnen we u het beste helpen met u probleem.

 

24 -uursservice

Een lekkage ontdekt? Bel ons zodat wij de lekkage binnen 24 -uur kunnen oplossen voor u! Bang voor hoge kosten? Niet bij ons ,wij brengen geen voorrijkosten in rekening en worden de kosten vooraf met u besproken.

Contact ons