Een dakinspectie laten uitvoeren kan veel inzicht geven in de status van een dak en de aanwezige dakbedekking. Het voorkomen van daklekkages kan onder andere worden bereikt door:

  1. Regelmatig uitvoeren van dakinspectie, reiniging en onderhoud,
  2. Tijdig renoveren en/of vernieuwen van het dakbedekkingspakket met daaraan gekoppeld (verzekerde) dak garantie voor de duur van minimaal 10 jaar.

Indien na het verhelpen van een daklekkage blijkt dat geen of weinig inzicht bestaat in de status van het dak, informeren wij in eerste instantie mondeling daarover. In overleg bieden wij de mogelijkheid van een uitgebreid dakrapport (met foto-reportage) gebaseerd op een algeheel onderzoek naar de status van het dak inclusief toetsing aan toepasselijke Vakricht-lijnen en  Beoordeling’s-richtlijnen. Het dakrapport kan aanbevelingen (dak advies) bevatten ter verbetering van de prestatie(s) van het dak of aanbevelingen bevatten voor onderhoud, regelmatige reiniging en/of inspectie.

Een dak regelmatig inspecteren, reinigen en onderhouden komt de economische levensduur van het dak zodanig ten goede dat gemaakte kosten ter zake zinvolle investeringen zijn.

Indien u ons een dakinspectie wilt laten uitvoeren dan verzoeken wij u het Contact formulier zo volledig als mogelijk ingevuld aan ons te zenden; wij nemen uiterlijk de dag na ontvangst van uw bericht contact met u op.