Dak inspectie

Een dak inspectie kan veel inzicht geven over de status van een dak en de aanwezige dakbedekking. Hierbij kijken we naar de volgende dingen: dakopbouw, de isolatiewaarde van de bestaande constructie, de materiaalkeuze, de bevestigingskeuze en of randstroken stormvast zijn. Aan de hand daarvan stellen wij een advies op, bijvoorbeeld of er een dakonderhoud of dakrenovatie nodig is en of er dakreparaties moeten worden uitgevoerd. Mochten er werkzaamheden nodig zijn en wilt u die uitvoeren dan maken wij een uitgebreide offerte voor u. Deze offerte bestaat uit een uitgebreide omschrijving van onze bevindingen en een omschrijving van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

Het voorkomen van daklekkages kan onder andere worden bereikt door:

1. Regelmatig uitvoeren van dakinspectie, reiniging en onderhoud,

 

2. Tijdig renoveren en/of vernieuwen van het dakbedekkingspakket met daaraan gekoppeld (verzekerde) dak garantie voor de duur van minimaal 10 jaar.

 

Als blijkt dat er na het verhelpen van een daklekkage er geen of weinig inzicht is in de status van het dak, informeren wij u mondeling daarover. In overleg bieden wij de mogelijkheid van een uitgebreid dakrapport (met foto-reportage) gebaseerd op een algeheel onderzoek naar de status van het dak. Het dakrapport kan tips (dak advies) bevatten ter verbetering van de prestatie(s) van het dak of aanbevelingen bevatten voor onderhoud, regelmatige reiniging en/of inspectie. Lekkages of bijvoorbeeld stormschade kunnen we zo voorkomen.

24 -uursservice

Een lekkage ontdekt? Bel ons zodat wij de lekkage binnen 24 -uur kunnen oplossen voor u! Bang voor hoge kosten? Niet bij ons ,wij brengen geen voorrijkosten in rekening en worden de kosten vooraf met u besproken.

Contact ons